– Det er ikke godt nok å si at bærekraft er viktig, hvis du ikke evner å måle og følge det opp over tid

Hilde Nordbø (40) er den nye bærekraftssjefen i Handelsbanken Norge. Et kurs i corporate responsebility på BI for 12 år siden, gjorde at hun fikk øynene opp for fagfeltet. Nå skal hun jobbe med å integrere bærekraftsarbeidet på tvers i banken, og engasjere både de ansatte og kundene.
– Det var en ny mulighet som dukket opp hvor jeg kunne lede arbeidet og bygge opp noe fra grunnen av, sier Hilde Nordbø, bærekraftssjef i Handelsbanken Norge.
– Det var en ny mulighet som dukket opp hvor jeg kunne lede arbeidet og bygge opp noe fra grunnen av, sier Hilde Nordbø, bærekraftssjef i Handelsbanken Norge.

– Grunnen til at jeg havnet innenfor bærekraft er et kurs i corporate responsebility på BI for 12 år siden. Det fikk meg nysgjerrig på fagområdet og gjorde at jeg fikk et tilbud innen akademia mens jeg studerte. Videre som konsulent innenfor bærekraftsrapportering og revisjonsfaget fikk jeg meg en oppvåkning om viktigheten av å fokusere på det mest vesentlige bærekraftsaspektene for det enkelte selskap, sier Hilde Nordbø til FinansWatch. 

Allerede abonnent?Logg inn her

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Skal inneholde minst 6 tegn
Skal inneholde minst 2 tegn
Skal inneholde minst 2 tegn

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1720 kr per kvartal

Start abonnementet ditt her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå


Les også