FinansWatch

– Det er ikke godt nok å si at bærekraft er viktig, hvis du ikke evner å måle og følge det opp over tid

Hilde Nordbø (40) er den nye bærekraftssjefen i Handelsbanken Norge. Et kurs i corporate responsebility på BI for 12 år siden, gjorde at hun fikk øynene opp for fagfeltet. Nå skal hun jobbe med å integrere bærekraftsarbeidet på tvers i banken, og engasjere både de ansatte og kundene.

– Det var en ny mulighet som dukket opp hvor jeg kunne lede arbeidet og bygge opp noe fra grunnen av, sier Hilde Nordbø, bærekraftssjef i Handelsbanken Norge.

– Grunnen til at jeg havnet innenfor bærekraft er et kurs i corporate responsebility på BI for 12 år siden. Det fikk meg nysgjerrig på fagområdet og gjorde at jeg fikk et tilbud innen akademia mens jeg studerte. Videre som konsulent innenfor bærekraftsrapportering og revisjonsfaget fikk jeg meg en oppvåkning om viktigheten av å fokusere på det mest vesentlige bærekraftsaspektene for det enkelte selskap, sier Hilde Nordbø til FinansWatch. 

Hilde Nordbø (40) begynte som bærekraftsjef i Handelsbanken Norge 1. februar. Hun er utdannet innenfor strategi, kommunikasjon og markedsføring. Siden 2016 har hun jobbet med bærekraft og næringspolitikk i DNB, hvor hun de siste årene har hatt ansvar for konsernstrategi for bærekraft og bærekraftrapportering.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch