FinansWatch

Sparebanken Møre endrer i konsernledelsen

Banken samler funksjonene innen økonomi og finans i en ny enhet, og starter prosessen med å finne ny leder for den nye satsingen.

Styret i Sparebanken Møre har torsdag vedtatt en organisasjonsendring, som også innebærer endringer i bankens konsernledelse.

Ifølge en børsmelding samler banken nå funksjoner innen økonomi og finans, som i dag er plassert i seksjon Økonomi, Regnskap og Eiendom og seksjon Treasury og Markets. Funksjonene samles fra 6. april i én sammenslått enhet, seksjon Økonomi og Finans.

– Vi har sterke og sentrale fagmiljø innen disse områdene, og ved å samle dem én enhet, vil vi få positive synergier og dermed enda større slagkraft, sier adm. direktør Trond Lars Nydal i Sparebanken Møre, i en melding.

Han sier at de i løpet av kort tid vil igangsette en prosess for å rekruttere leder for den nye seksjonen.

Runar Sandanger, som i dag leder seksjon Treasury og Markets, vil fungere som konstituert leder for seksjonen inntil ny leder er rekruttert. Han vil deretter inneha rolle som seniorøkonom i den nye seksjonen.

Idar Vattøy, som leder seksjon for Økonomi, Regnskap og Eiendom, går over i en rolle som seniorøkonom i den nyetablerte seksjonen innen 6. april.

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch