FinansWatch

Gleder seg til vekst-satsing i Askim: – Gode avtaler er gull verdt, både for privatpersoner og i næringslivet

Den lokale eiendomsutvikleren ble raskt med på laget da Trøgstad Sparebank tok kontakt om å samle tre selskaper i et felles kompetansemiljø. Sammen med sparebanken flytter både Aktiv Eiendomsmegling og Smaalenenes Advokatkontor om et drøyt år.

Adm. banksjef i Trøgstad Sparebank Lars Dingstad-Eriksen (fra venstre) gleder seg å åpne dørene i januar 2022. Her sammen med daglig leder i Aktiv Eiendomsmegling Lena Axelsson og advokat i Smaalenenes Advokatkontor, Thor Anders Smith Hoen | Foto: Jonas Ingstad

Nylig ble det kjent at Trøgstad Sparebank i samarbeid med Aktiv Eiendomsmegling og Smaalenenes Advokatkontor etablerer Veksthuset i Askim, som etter planen skal åpne i januar 2022. Målet er å samle relevant kompetanse i et felles miljø, som skal bidra til vekst og synergieffekter, både for selskapene og kundene.

– Bank og eiendomsmegling henger sammen. Begge deler er ofte forbundet med store avgjørelser i livet. Å kjøpe og selge bolig, enten det er for første eller femte gang, er viktige beslutninger som vil påvirke din og familiens økonomi i mange år, sier Lena Axelsson, daglig leder i Aktiv Eiendomsmegling, til FinansWach.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch