FinansWatch

Dansk medie: Nordea overveier å flytte 368 it-stillinger fra Norden til India

Nordea planlegger å outsource en rekke it-stillinger til India, ifølge en intern melding fra Finansforbundet i Nordea, skriver Computerworld.dk

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Nordea har angivelig planer om å flytte 368 it-driftsstillinger fra Danmark, Norge, Sverige, Finland og Polen til India, skriver Computerworld.dk

Det er ITWatch.dk som skriver at Computerworld har tilgang på en intern melding fra Finansforbundet i Nordea, der outsourcingen blir omtalt. Her fremgår det blant annet om at det handler om å kutte omkostninger.

Nordea ønsker ikke å stille til intervju, men skriver følgende til Computerworld.

«Som en del av våres overordnede strategi for å levere banktjenester- og service på en mer kostnadseffektiv måte, har vi i de siste årene løpende redusert våre omkostninger på hardware, software, lisenser og ansatte. Som en del av den prosess undersøker vi nå muligheten til å outsource en del av våres infrastruktur-tjenester».

Mer fra FinansWatch

– Det har vært et sterkt kvartal

Det var en svært fornøyd konsernsjef som la fram kvartalsresultatene til Sparebank 1 SMN i går. – Av sparebankene tror jeg vi topper avkastningstabellen, sa Jan-Frode Janson.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch