Anna Kvinlaug skal lede Flekkefjord Sparebanks filial i Kvinesdal

Kvinlaug kommer tilbake til Flekkefjord Sparebank etter en periode i offentlig sektor. – Flekkefjord sparebank har posisjonert seg god i markedet her i Kvinesdal og vi ønsker fremover å bli enda tydeligere samfunnsbygger, sier Kvinlaug.
Anna S. Kvinlaug er ansatt som kontorleder ved Flekkefjord Sparebanks filial i Kvinesdal. | Foto: Mailinn Ingebretsen Kjørkleiv
Anna S. Kvinlaug er ansatt som kontorleder ved Flekkefjord Sparebanks filial i Kvinesdal. | Foto: Mailinn Ingebretsen Kjørkleiv

Flekkefjord Sparebank har ansatt Anna S. Kvinlaug som kontorleder for bankens filial i Kvinesdal. Kvinlaug har tidligere jobbet i banken i 11 år, men kommer nå tilbake fra en stilling som HR-rådgiver i Kvinesdal kommune.

– Det blir utrolig spennende å komme tilbake til banken og få jobbe med dyktige kolleger. Jeg synes også det er veldig motiverende med bankens vekstambisjoner og gleder meg til å ta fatt på rollen som kontorleder. Flekkefjord sparebank har posisjonert seg god i markedet her i Kvinesdal og vi ønsker fremover å bli enda tydeligere samfunnsbygger, sier Anna i en melding fra banken.

Kvinlaugs ansvarsområde blir i tillegg til Kvinesdal også de omliggende kommunene Sirdal og Hægebostad.

Anna Kvinlaug har en MBA-grad fra Universitetet i Agder og er sertifisert finansrådgiver og forsikringsselger. Hun jobbet også hos konkurrenten Kvinesdal Sparebank i studietiden.

Finansforbundet: – Nå må alle bedrifter gjøre sitt for å holde flest mulig ansatte i jobb

FinAut etter rekordår: – Blir mer vanlig å dokumentere kompetanse

SpareBank 1 Finans Midt-Norge ansatte teknolog: – Selskapet har 35 ansatte som er flinke på bank og finans. Vi trengte en ny administrerende som kunne noe annet. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også