FinansWatch

Anna Kvinlaug skal lede Flekkefjord Sparebanks filial i Kvinesdal

Kvinlaug kommer tilbake til Flekkefjord Sparebank etter en periode i offentlig sektor. – Flekkefjord sparebank har posisjonert seg god i markedet her i Kvinesdal og vi ønsker fremover å bli enda tydeligere samfunnsbygger, sier Kvinlaug.

Anna S. Kvinlaug er ansatt som kontorleder ved Flekkefjord Sparebanks filial i Kvinesdal. | Foto: Mailinn Ingebretsen Kjørkleiv

Flekkefjord Sparebank har ansatt Anna S. Kvinlaug som kontorleder for bankens filial i Kvinesdal. Kvinlaug har tidligere jobbet i banken i 11 år, men kommer nå tilbake fra en stilling som HR-rådgiver i Kvinesdal kommune.

– Det blir utrolig spennende å komme tilbake til banken og få jobbe med dyktige kolleger. Jeg synes også det er veldig motiverende med bankens vekstambisjoner og gleder meg til å ta fatt på rollen som kontorleder. Flekkefjord sparebank har posisjonert seg god i markedet her i Kvinesdal og vi ønsker fremover å bli enda tydeligere samfunnsbygger, sier Anna i en melding fra banken.

Kvinlaugs ansvarsområde blir i tillegg til Kvinesdal også de omliggende kommunene Sirdal og Hægebostad.

Anna Kvinlaug har en MBA-grad fra Universitetet i Agder og er sertifisert finansrådgiver og forsikringsselger. Hun jobbet også hos konkurrenten Kvinesdal Sparebank i studietiden.

Finansforbundet: – Nå må alle bedrifter gjøre sitt for å holde flest mulig ansatte i jobb

FinAut etter rekordår: – Blir mer vanlig å dokumentere kompetanse

SpareBank 1 Finans Midt-Norge ansatte teknolog: – Selskapet har 35 ansatte som er flinke på bank og finans. Vi trengte en ny administrerende som kunne noe annet. 

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch