FinansWatch

Kvinesdal Sparebank må vente med jubileumsfesten

For å feire bankens 150-årsjubileum hadde Kvinesdal Sparebank planer om fyrverkeri, folkefest, ballonger og konsert. Korona har utsatt feiringen på ubestemt tid.

Kvinesdal Sparebank utsetter folkefesten til alle kan bli med.

– Vi hadde store planer, men etter at pandemien tok grep og siden har vært avgjørende for mye som skjer, er alt lagt på is. Det eneste jeg vet er at jubileet skal feires, men vi vet bare ikke når. Det kan bli i løpet av kommende sommer eller neste høst, men 2022 er også svært aktuelt. Vi vil uansett lage en folkefest når anledningen er der og alle kan bli med, sier banksjef Tone Egeland Syvertsen til Agder Flekkefjords Tidende.

Avisen skriver at banken ble stiftet i 1870 av noen lokale ildsjeler med penger fra blant annet handel, landbruk og laksefiske. Syvertsen er bankens første kvinnelige toppsjef. I 1982 kom hun til banken for første gang som skoleelev med praksisplass, så ble det etter hvert fast jobb.

– Jeg har gått gradene, kan du si. Og lært mye av andre ledere i banken. Å være den første kvinnelige banksjefen gjør meg stolt, og det var en ære å få den tilliten, sier Syvertsen til Agder Flekkefjords Tidende.

– I et likestillingsperspektiv passet det også bra. Vi ønsker å være en foregangsbedrift innenfor likestilling, og har tradisjonelt alltid hatt mange flere kvinnelige medarbeidere, kvinner i toppledelsen og i styrende organer, legger hun til.

Kvinesdal Sparebank: – Mangel på vekst i bankens portefølje skyldes sterk konkurranse

Kvinesdal Sparebank: – Vi er rustet for krevende tider 

Mer fra FinansWatch

– Bulder Bank skal alltid vera ein utfordrar

– Vi skal halde på utfordrarposisjonen og vil heile tida søkje etter nye måtar og løyse kundane sine utfordringar på, seier direktør i Bulder Bank, Torvald Kvamme, til FinansWatch.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch