Grong Sparebank med suksess på Helgeland

Avdelingsbanksjef i Mosjøen, Fredrik Hagen, sier at etableringen av kontoret i 2015 har vært vellykket og et eventyr så langt.
Foto: Grong Sparebank
Foto: Grong Sparebank

Grong Sparebank er på offensiven og har tidligere uttalt at de ser potensiale i å vokse videre i Helgeland-regionen som følge av utviklingen i bankmarkedet.

Til lokalavisen Helgelendingen sier avdelingsbanksjef i Mosjøen, Fredrik Hagen, at de gleder seg over utviklingen i regionen. Han mener samtidig at etableringen i Mosjøen i 2015 har vært svært vellykket.

– Veksten har vært enorm. Det er et stort trykk av gamle og nye kunder som oppsøker oss, hver eneste dag. Utrolig artig, sier banksjefen til lokalavisen.

Staben ved Grong Sparebank sitt kontor i Mosjøen teller totalt ti ansatte, og er totalleverandører av bank- forsikrings- og meglertjenester. Banksjefen tror at en av årsakene til at de har gjort det så bra er at de fokuserer på nærheten til kundene.

– Kundene har stått på døra her fra første dag. Noe lignende har jeg knapt hørt om før. Det har vært utrolig spennende, et eventyr så langt!, sier han til Helgelendingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også