FinansWatch

Grong Sparebank med suksess på Helgeland

Avdelingsbanksjef i Mosjøen, Fredrik Hagen, sier at etableringen av kontoret i 2015 har vært vellykket og et eventyr så langt.

Foto: Grong Sparebank

Grong Sparebank er på offensiven og har tidligere uttalt at de ser potensiale i å vokse videre i Helgeland-regionen som følge av utviklingen i bankmarkedet.

Til lokalavisen Helgelendingen sier avdelingsbanksjef i Mosjøen, Fredrik Hagen, at de gleder seg over utviklingen i regionen. Han mener samtidig at etableringen i Mosjøen i 2015 har vært svært vellykket.

– Veksten har vært enorm. Det er et stort trykk av gamle og nye kunder som oppsøker oss, hver eneste dag. Utrolig artig, sier banksjefen til lokalavisen.

Staben ved Grong Sparebank sitt kontor i Mosjøen teller totalt ti ansatte, og er totalleverandører av bank- forsikrings- og meglertjenester. Banksjefen tror at en av årsakene til at de har gjort det så bra er at de fokuserer på nærheten til kundene.

– Kundene har stått på døra her fra første dag. Noe lignende har jeg knapt hørt om før. Det har vært utrolig spennende, et eventyr så langt!, sier han til Helgelendingen.

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch