FinansWatch

Konsernhovedtillitsvalgt i Storebrand ser helst at kort og kontanter forsvinner

Hans Petter Salvesen, konsernhovedtillitsvalgt i Storebrand, mener alt av bankkort, kredittkort og kontanter bør bli historie.

Bildet viser Storebrand sitt hovedkontor. | Foto: Storebrand

– Alt av bankkort, kredittkort og kontanter bør en gang for alle bli historie. Med Vipps og ApplePay er vi godt i gang. Det mangler nå bare å bli kvitt de «fysiske kortene», sier Salvesen til Finansfokus.

– Tenk på all plastavfallet vi i tillegg kunne redusert og ikke minst frustrasjonen rundt det å miste, glemme og ikke finne kortene, legger han til.

For Salvesen er det å være konsernhovedtillitsvalgt den mest meningsfylte og motiverende rollen han har hatt i sin hittil 32 år lange yrkeskarriere, forteller han til Finansfokus.

– Jeg er utrolig imponert og inspirert av de ansatte i Storebrand. Hvordan vi sammen har mobilisert og snudde oss rundt i møte med utfordringene som traff oss 12. mars i år, sier Salvesen til Finansfokus.

– Nesten alle ble vi sendt på hjemmekontor og mange har vært der siden. Summen av oss alle bidrar til å holde samfunnet og ikke minst Storebrand i gang. Resultatene skapes av engasjerte, kompetente og utviklingsivrige medarbeidere som har håndtert utfordringene med glans, både på jobb- og hjemmekontoret, legger han til.

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch