FinansWatch

Askim og Spydeberg Sparebank vil støtte næringslivet – holder julebord

Banksjef Rune Hvidsten sier at å holde julebord er en del av dugnaden. Banken tar flere grep for at kollegaene kan møtes til julebord også i år.

– Vi samles i mindre grupper etter arbeidstid. Jeg mener det er viktig at kollegaer kan møtes utenfor arbeidstid og snakke om ting som ikke har med arbeid å gjøre. Samtidig må vi være forsiktig med tanke på koronasmitten.

Det sier tillitsvalgt i Askim og Spydeberg Sparebank, Linda Stensby, til Smaalenenes Avis.

Til vanlig samler banken alle de 50 ansatte fra de ulike avdelingene til et stort felles julebord, men i år blir det annerledes. Ifølge Stensby skal gruppene møtes i bankens lokaler like etter arbeidstid, mens maten blir bestilt fra lokale leverandører.

– Det er viktig å se mulighetene, ikke hindringene. For oss er det viktig å kunne støtte oppom det lokalet næringslivet. Å avholde julebord er en del av dugnaden, sier banksjef Rune Hvidsten til avisen.

Smaalenes Avis viser til en undersøkelse som NHO har gjort blant sine medlemmer i Indre Østfold, hvor det kommer frem at 72 prosent av dem som holdt julebord i fjor er det bare 48 prosent som planlegger å ha julebord i år.

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch