FinansWatch

Resurs Holding melder om «sterk vekst, utenom i det norske markedet»

– I løpet av kvartalet var det positive signaler om bedring fra pandemien i alle våre markeder unntatt i Norge, uttaler administrerende direktør Nils Carlsson i forbindelse med offentliggjøringen av tallene for tredje kvartal.

Administrerende direktør Nils Carlsson.

Carlsson mener Norge er «utfordrende på på grunn av endringer i lovgivningen, innføringen av gjeldsregisteret og, i løpet av de siste seks månedene, effekten av pandemien.».

– Låneboken som helhet var stabil sammenlignet med året før og utgjorde 31188 millioner svenske kroner. Ekskludert det norske markedet var økningen på 12 prosent, uttaler han i meldingen fra Resurs Holding.

– Vår vurdering er at siden endringen i norsk lovgivning og innføringen av gjeldsregisteret i 2019, har vi vært for restriktive i vår kredittvurdering i Norge. Vi vurderer nå mulighetene for å øke utlånsveksten, legger han til.

– Etter en begivenhetsrik første tid som administrerende direktør i Resurs, kan jeg konstatere at det er en veldrevet nisjebank jeg har overtatt ledelsen av, uttaler Carlsson.

Han legger til at «transformasjonsreisen» for alvor startet i løpet av dette kvartalet.

– Målet er klart, vi skal sikre vekst, styrke konkurranseevnen og tilby den beste kundeopplevelsen, uttaler Carlsson og fortsetter:

– Vår økonomiske stilling og kapitalposisjon er fortsatt sterk og stabil, noe som gjør oss godt rustet til å levere både vekst og god lønnsomhet gjennom hele reisen.

Resurs Bank får innpass på det svenske bilverkstedsmarkedet

Resurs Bank skal nedbemanne – kaller det en «transformasjonsreise» 

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Trial banner

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger