FinansWatch

Resurs Holding melder om «sterk vekst, utenom i det norske markedet»

– I løpet av kvartalet var det positive signaler om bedring fra pandemien i alle våre markeder unntatt i Norge, uttaler administrerende direktør Nils Carlsson i forbindelse med offentliggjøringen av tallene for tredje kvartal.

Administrerende direktør Nils Carlsson.

Carlsson mener Norge er «utfordrende på på grunn av endringer i lovgivningen, innføringen av gjeldsregisteret og, i løpet av de siste seks månedene, effekten av pandemien.».

– Låneboken som helhet var stabil sammenlignet med året før og utgjorde 31188 millioner svenske kroner. Ekskludert det norske markedet var økningen på 12 prosent, uttaler han i meldingen fra Resurs Holding.

– Vår vurdering er at siden endringen i norsk lovgivning og innføringen av gjeldsregisteret i 2019, har vi vært for restriktive i vår kredittvurdering i Norge. Vi vurderer nå mulighetene for å øke utlånsveksten, legger han til.

– Etter en begivenhetsrik første tid som administrerende direktør i Resurs, kan jeg konstatere at det er en veldrevet nisjebank jeg har overtatt ledelsen av, uttaler Carlsson.

Han legger til at «transformasjonsreisen» for alvor startet i løpet av dette kvartalet.

– Målet er klart, vi skal sikre vekst, styrke konkurranseevnen og tilby den beste kundeopplevelsen, uttaler Carlsson og fortsetter:

– Vår økonomiske stilling og kapitalposisjon er fortsatt sterk og stabil, noe som gjør oss godt rustet til å levere både vekst og god lønnsomhet gjennom hele reisen.

Resurs Bank får innpass på det svenske bilverkstedsmarkedet

Resurs Bank skal nedbemanne – kaller det en «transformasjonsreise» 

Mer fra FinansWatch

Gjensidige med eierskifteforsikring på bil

Forsikringsselskapet følger etter eierskifteforsikring på bolig, og tilbyr nå en pilot til utvalgte bilforhandlere som skal sikre handelen fra forhandler til privatpersoner.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch