FinansWatch

Nordnet Norge: – Vi vokser kraftig

Nordnet Norge fikk et resultat før skatt for tredje kvartal på 54 millioner svenske kroner, mot 14 millioner svenske kroner for tilsvarende periode i fjor. Inntektene steg med 50 prosent i tredje kvartal, sammenlignet med tilsvarende kvartal i fjor.

Landssjef Anders Skar i Nordnet Norge. | Foto: Nordnet

– Nordnet Norge vokser kraftig, og i tredje kvartal kan vi legge frem et driftsresultat som er 285 prosent bedre enn samme periode i fjor. Forklaringen til det sterke resultatet er høyere handelsaktivitet, sterk vekst i nye kunder og kapital på Nordnets plattform, uttaler landssjef Anders Skar, i en pressemelding fra Nordnet Norge.

– Når inntektene vokser kraftig og du samtidig kan vise til god kostnadskontroll, en skalerbar, digital og effektiv forretningsmodell, blir resultatet naturligvis veldig bra, legger han til.

Nordnet Norge trekker frem at de har økt kundeantallet med 47 prosent de siste tolv månedene, og at de nå har 210.300 kunder. Kundenes samlede kapital på plattformen er ved kvartalets utgang på 70 milliarder kroner, en økning på 22 prosent siste 12 måneder.

– Det er ekstremt sterke tall, både når det gjelder nye kunder og kapital inn til plattformen. Bare i tredje kvartal har drøyt 15.000 private sparere og investorer blitt kunder og overført 2,4 milliarder kroner til sine kontoer hos Nordnet, uttaler Skar i meldingen.

På konsernnivå fikk Nordnet et totalresultat på 337 millioner kroner før skatt. Totale inntekter for alle Nordnets markeder kom på 617 millioner kroner.

Skar trekker frem at norske kunder i tredje kvartal gjorde nærmere tre millioner aksjehandler på Nordnets plattform.

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch