FinansWatch

Danica inngår storavtale

Danica har blitt valgt til pensjonspartner av Norges største ingeniørorganisasjon, NITO. – Vi gleder oss mer til nyttår enn til julaften, sier adm. direktør Steinar Nielsen i Danica Pensjon.

Foto: Danica

Norges største ingeniørorganisasjon, NITO, går nå i partnerskap med Danica Pensjon og skal fra nyttår tilby egen pensjonskonto for sine medlemmer.

Det opplyser Danica i en melding fredag.

– Vi er glade og ydmyke for å bli valgt til pensjonspartner for NITOs 92.000 medlemmer, og gleder oss mer til nyttår enn til julaften i år, sier adm. direktør Steinar Nielsen i Danica Pensjon.

Danica har bred erfaring med partnersamarbeid, men mener i tillegg at avtalen representerer et virkelig gjennombrudd for Danica i Norge innenfor personmarkedet.

– Som en del av Danske Bank-konsernet har vi lang og bred erfaring i arbeidet med denne typen partnere, både i Norge og resten av Norden. Vi har sett både i denne prosessen og andre at vår evne til å kombinere attraktive betingelser, kompetent rådgivning og gode digitale løsninger er en suksessformel. Nå ser vi fram til at dette også skal komme NITO sine medlemmer til gode.

NITO har vært gjennom en omfattende anbudsprosess der flere tilbydere har blitt nøye vurdert.  
 
– Danica Pensjon har gjennom anbudsprosessen overbevist oss om at de er blant de beste i Norge på dette området. De har vist vilje til å strekke seg langt for ingeniørene og teknologene i NITO, både i et bærekraftsperspektiv og ikke minst på pris, sier NITO-president Trond Markussen.

Markussen mener at avtalen gjør medlemmene bedre rustet til endringene som trer i kraft i 2021 med egen pensjonskonto (EPK).

– Våre medlemmer skal oppleve trygghet gjennom hele livet. Denne avtalen og tilbudet bidrar til det og viser hvordan vi i NITO jobber for at også pensjonisttilværelsen skal være best mulig, sier Markussen.  

Mer fra FinansWatch

Sbanken utsatt for dataangrep

Sbanken ble lørdag formiddag utsatt for et dataangrep av samme type som flere norske instanser ble utsatt for denne uka.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch