FinansWatch

DNT: – Fjellbanken hjelper hyttene våre

SpareBank 1 Lom og Skjåk bidrar med midler som støtter planlagte utbedringer av DNT-hyttene. I første omgang hytta Sota Sæter i Skjåk kommune som nå har fått en ny spisesal. Banken mener turistforeningen er en riktig samarbeidspartner.

Foto: Facebook.com/Sparebank 1 Lom og Skjåk

I en pressemelding fra DNT Oslo og Omegn trekker turistforeningen frem at de er godt fornøyd med å ha inngått et samarbeid med SpareBank 1 Lom og Skjåk.

Administrerende banksjef Unni Strand uttaler i meldingen at viktigheten av å styrke lokal virksomhet lå bak vurderingen for å inngå samarbeid med DNT Oslo og Omegn.

– Reiselivet er ei stor og viktig næring i vårt område og et slikt prosjekt gir positive ringvirkninger, uttaler Strand i meldingen.

– For banken er det viktig å tenke langsiktig, tenke hvordan vi kan utvikle oss på best mulig måte, slik at vi fortsatt kan være en selvstendig lokalbank, som støtter og driver frem lokalt næringsliv og som gir millioner tilbake til stort og smått i bygdene våre hvert år, legger hun til.

Banksjefen mener turistforeningen på bakgrunn av dette er en riktig samarbeidspartner for banken.

– Som Fjellbank kunne vi ikke truffet bedre. Vi jobber for veldig mye av det samme, det nære, det ekte, det solide. Dette samarbeidet ser vi veldig frem til, uttaler Strand i meldingen.

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch