FinansWatch

Sparebankstiftelsen DNB gir 24,4 millioner kroner i støtte

Støtten gis fordelt på åtte prosjekter. Ifølge stiftelsen prioriteres meningsfylte aktiviteter for barn og unge.

André Støylen er administrerende direktør i stiftelsen. | Foto: DNB

I en pressemelding fra Sparebankstiftelsen DNB kommer det frem at aktivitetene som prioriteres er innen områdene kunst og kultur, natur og friluftsliv, nærmiljæ og kulturarv, idrett og lek.

Prosjektene som får støtte er:

Liv og Røre, i regi av Vestfold og Telemark fylkeskommune, får 12 millioner kroner til et program skal skape et godt grunnlag for læring for alle barn og unge i Vestfold og Telemark.

Læringsmiljøsenteret ved Universitetet i Stavanger får 2,25 millioner kroner i støtte til innholdsproduksjon av pedagogiske ressurser som skal fremme livsmestring og sosial kompetanse.

Røde Kors Fellesverket får 890.000 kroner for å utvide tilbudet med studio og opplæring i musikkproduksjon som de har i samarbeid med Hiphop 101.

Norges Amerikanske Idretters Forbund får 2,5 millioner kroner for å heve ungdomstilbudet innen amerikansk fotball.

Norges Bueskytterforbund får 1,5 millioner kroner for å heve trenerkompetansen i klubbene.

Norges Idrettsforbund og Olympiske og Paralympiske Komité får 900.000 kroner til et treårig prosjekt for å utvikle flere unge ledere i norsk idrett.

Limpi, Lillehammer Institute of Music Production and Industries, er en høyskoleutdanning for unge musikkprodusenter, låtskrivere og artister får 1,5 millioner kroner til et mentorprogram.

Norges Jeger- og Fiskerforbund får 2,9 millioner kroner som skal blant annet skal brukes i et prosjekt som skal reparere og restaurere gyte- og oppvekstområder for sjøørreten i Oslofjorden.

Korona har ført til utbytteusikkerhet – stiftelse risikerer å bruke oppsparte milder 

Mer fra FinansWatch

Sparebanken Vest vil vekse i bedriftsmarknaden

Banken meiner Vestlandet vil bli vinnaren i framtidas lågutsleppssamfunn og ser eit stort vekstpotensiale innafor viktige næringar som sjømat, fornybar, maritim, samt prosessindustrien.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch