FinansWatch

Sbanken: – Vi har klart å beholde toppen av tronen til tross for både hyppige rentekutt, Covid-19 og hjemmekontor

Sbankens kommunikasjonssjef, Kristian K. Fredheim, synes det er stas at banken havner på topp i EPSIs bankundersøkelse i år igjen. – Å vinne akkurat i år er ekstra stas, siden dette har vært et krevende år for alle i finansbransjen, sier han til FinansWatch.

– For oss som jobber med bank hver dag, er det fort gjort å havne i en felles bankboble der vi blir alt for detaljorientert og glemmer å tenke over hva kundene egentlig synes er viktig, sier kommunikasjonssjef Kristian K. Fredheim i Sbanken. | Foto: Sbanken

EPSI Rating har målt bankenes kundetilfredshet, og betegner resultater over 75 som «meget bra». Hos privatkundene får Sbanken en score på 80,8, og ifølge EPSI skyldes de gode resultatene at kundene mener banken har enkle og velfungerende digitale løsninger, høy verdi for pengene og god informasjonsflyt.

– Vi har klart å beholde toppen av tronen til tross for både hyppige rentekutt, Covid-19 og hjemmekontor, sier Fredheim.

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.

Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Innlegg: Forslag til ny stiftelseslovgivning representerer ingen forenkling

Historiker og rådgiver i Civita Aslak Versto Storsletten skriver godt og innsiktsfullt om stiftelsenes rolle under overskriften «Frivillighetens år 2022». Blant ellers presise vurderinger, kan det imidlertid fremstå som at forslaget til endringer i stiftelseslovgivingen representerer en forenkling for stiftelsene. Vi har i likhet med andre deler av stiftelsessektoren kommet til stikk motsatt konklusjon. 

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch