FinansWatch

Drangedal Sparebank med sterk kundevekst

I mars 2020 åpnet Drangedal Sparebank filial i Skien. Under et halvt år senere har banken fått 250 nye lånekunder og en utlånskapital på 400 millioner kroner.

Banksjef Drangedal Sparebank, Kjell Nærum | Foto: Drangedal Sparebank

– Kundene kommer med positive tilbakemeldinger og anbefaler oss. Vi har allerede 250 nye kunder, dobbelt så mange som vi antok, sier banksjef Kjell Nærum til Drangedalsposten.

Nærum forteller at de vurderte markedet i Skien lenge og svært grundig, før de i 2019 formelt startet prosessen med å etablere nytt kontor.

Midt under koronapandemien åpnet banken i mars dørene ved den nye avdelingen, hvor det i dag jobber tre personer.

– Vi er opptatt av de riktige medarbeiderne. Faktisk så ansatte vi folkene før vi fant lokalene, sier banksjef Nærum. Ved skiensavdelingen jobber det nå tre personer, sier han til avisen.

I løpet av de første seks månedene har skiensavdelingen 400 millioner i utlån.

– Vi ønsker å være en folkelig og jordnær bank med fokus på personlig kundeservice på den gamle måten, sier avdelingsleder Magne Larsen, som er godt fornøyd med starten.

Drangedal Sparebank har hovedkontor i Drangedal, men er også tilstede i Porsgrunn, Skien, Ulefoss og Sannidal.

Mer fra FinansWatch

– Bulder Bank skal alltid vera ein utfordrar

– Vi skal halde på utfordrarposisjonen og vil heile tida søkje etter nye måtar og løyse kundane sine utfordringar på, seier direktør i Bulder Bank, Torvald Kvamme, til FinansWatch.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch