FinansWatch

SEB: Vi har hele tiden forberedt oss på at en slik situasjon kunne oppstå

Seks norske ansatte i SEB har blitt smittet av koronaviruset. – Vi tar situasjonen svært alvorlig. Det viktigste for oss nå er å ivareta våre ansatte på en god og trygg måte, sier kommunikasjonssjef Camilla Fahlstrøm Harris til FinansWatch.

Gjennom rullering, bruk av hjemmekontor og innføring av god avstand mellom arbeidsstasjonene, har SEB sørget for at en smittesituasjon kun vil påvirke begrensede deler av banken. | Foto: Moment studio

Torsdag ble det kjent at en av de norske avdelingene i SEB har blitt sendt på hjemmekontor etter én ansatt testet positivt på covid-19.

– Vi har et tilfelle hvor en av våre ansatte er testet positiv for covid-19. Som et resultat av dette har vi bedt alle ansatte som har arbeidsplass i samme område, eller har vært i nærkontakt med vedkommende, om å holde seg på hjemmekontor og å teste seg. Foreløpige resultater viser at ytterligere fem ansatte er smittet, sier kommunikasjonssjef i SEB, Camilla Fahlstrøm Harris, til FinansWatch.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

– Det har vært et sterkt kvartal

Det var en svært fornøyd konsernsjef som la fram kvartalsresultatene til Sparebank 1 SMN i går. – Av sparebankene tror jeg vi topper avkastningstabellen, sa Jan-Frode Janson.

– Bulder Bank skal alltid vera ein utfordrar

– Vi skal halde på utfordrarposisjonen og vil heile tida søkje etter nye måtar og løyse kundane sine utfordringar på, seier direktør i Bulder Bank, Torvald Kvamme, til FinansWatch.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch