SpareBank 1 SMN fortsetter som hovedbank for Vinmonopolet

Etter en nasjonal anbudsrunde er SpareBank 1 SMN gjenvalgt som hovedbank for Vinmonopolet i nye tre år med mulighet for forlengelse i enda to år.
Foto: SMN
Foto: SMN

Etter en nasjonal anbudsrunde er SpareBank 1 SMN gjenvalgt som hovedbank for Vinmonopolet i nye tre år med mulighet for forlengelse i enda to år, fremgår det av en pressemelding.

Avtalen omfatter banktjenester som betalingsformidling, kontoadministrasjon, innskudd og trekkrettighet samt verditransport til Vinmonopolets butikker over hele landet. Banken samarbeider med Nokas om verditransporten.

– SpareBank 1 SMN leverte igjen det samlet sett beste tilbudet til Vinmonopolet, og vi ser fram til å fortsette det gode samarbeidet med banken, sier direktør for kommunikasjon og samfunnsansvar Halvor Bing Lorentzen i Vinmonopolet, i meldingen.

SpareBank 1 SMN leverte det beste tilbudet både på løsning og pris og ble gjenvalgt som hovedbank. Vinmonopolet har dermed hatt SpareBank 1 SMN som sin bankforbindelse siden 1989.

– Vi er glad for at Vinmonopolet gjenvelger oss som hovedbank, og vi takker for tilliten. Avtalen viser at vi er konkurransedyktig i kampen om store, nasjonale kunder. Vi skal sørge for å levere gode og effektive banktjenester til nytte for Vinmonopolet og deres kunder, sier konsernsjef Jan-Frode Janson i SpareBank 1 SMN.

Vinmonopolet omsatte i fjor for nær 18 milliarder kroner, har cairka 2000 ansatte og vel 330 butikker.

Så langt i år har Vinmonopolet hatt en omsetningsvekst på 36 prosent, hovedsakelig som en konsekvens av de nasjonale koronatiltakene.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

FORTSATT MED: Øyvind Thomassen er fortsatt med som leder i Sbanken etter DNB-fusjon | Foto: Sbanken

Dette gjør Sbanken-sjefene i dag

For abonnenter