FinansWatch

SpareBank 1 SMN fortsetter som hovedbank for Vinmonopolet

Etter en nasjonal anbudsrunde er SpareBank 1 SMN gjenvalgt som hovedbank for Vinmonopolet i nye tre år med mulighet for forlengelse i enda to år.

Foto: SMN

Etter en nasjonal anbudsrunde er SpareBank 1 SMN gjenvalgt som hovedbank for Vinmonopolet i nye tre år med mulighet for forlengelse i enda to år, fremgår det av en pressemelding.

Avtalen omfatter banktjenester som betalingsformidling, kontoadministrasjon, innskudd og trekkrettighet samt verditransport til Vinmonopolets butikker over hele landet. Banken samarbeider med Nokas om verditransporten.

– SpareBank 1 SMN leverte igjen det samlet sett beste tilbudet til Vinmonopolet, og vi ser fram til å fortsette det gode samarbeidet med banken, sier direktør for kommunikasjon og samfunnsansvar Halvor Bing Lorentzen i Vinmonopolet, i meldingen.

SpareBank 1 SMN leverte det beste tilbudet både på løsning og pris og ble gjenvalgt som hovedbank. Vinmonopolet har dermed hatt SpareBank 1 SMN som sin bankforbindelse siden 1989.

– Vi er glad for at Vinmonopolet gjenvelger oss som hovedbank, og vi takker for tilliten. Avtalen viser at vi er konkurransedyktig i kampen om store, nasjonale kunder. Vi skal sørge for å levere gode og effektive banktjenester til nytte for Vinmonopolet og deres kunder, sier konsernsjef Jan-Frode Janson i SpareBank 1 SMN.

Vinmonopolet omsatte i fjor for nær 18 milliarder kroner, har cairka 2000 ansatte og vel 330 butikker.

Så langt i år har Vinmonopolet hatt en omsetningsvekst på 36 prosent, hovedsakelig som en konsekvens av de nasjonale koronatiltakene.

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch