FinansWatch

Investeringsbank har tapt over 100 millioner på tre år

I 2019 kjøpte Garnier & Co Oslo-avdelingen til Beringer Finance, som har gått med store underskudd de siste årene. Investeringsbanken tror likevel at de kan bli lønnsomme i 2020.

Foto: Colourbox

Bryan, Garnier & Co er en britisk investeringsbank som har sin kundebase i teknologibaserte selskaper, og i 2019 kjøpte de hele virksomheten i Oslo til Beringer Finance.

Til tross for at den norske avdelingen de siste tre årene har gått 77, 19 og 13 millioner kroner i underskudd, mener investeringsbanken at de vil nå lønnsomhet i 2020, skriver Finansavisen.

I 2018 la Beringer ned meglervirksomheten i Oslo for å fokusere på å bli best på Corporate Finance. Det førte til store restruktureringskostnader, noe regnskapet for 2019 også er sterkt preget av.

«Restruktureringen førte til større utgifter enn forventet. Virksomheten gjennomgikk flere kostnadsbesparende tiltak i løpet av 2019 som førte til noen ekstra omstruktureringskostnader», skriver styret i årsberetningen.

Ifølge Finansavisen er ledelsen likevel optimistiske til fremtiden, og mener at de kostnadsbesparende tiltakene vil slå ut i regnskapet for 2020, og Bryan, Garner & Co. forventer at selskapet vil gå i break-even i 2020.

DNB trapper opp tilstedeværelsen i Danmark

Kommunalbanken doblet resultatet i andre kvartal - opp 291 millioner 

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch