FinansWatch

Arne Nypan tar over Sparebank 1 Regnskapshuset SMN

– Det lokale fokuset har vært en suksessfaktor, så den geografiske nærheten vil fortsatt være viktig fremover, sier Nypan.

Arne Nypan går fra Sparebank 1 Finans til Sparebank 1 Regnskapshuset SMN. | Foto: Sparebank 1 Regnskapshuset

Arne Nypan kommer fra Sparebank 1 Finans Midt-Norge blir ny administrerende direktør i Sparebank 1 Regnskapshuset SMN.

Gjennom over 50 oppkjøp har Regnskapshuset SMN siden 2007 gått fra 35 til 500 årsverk, og med det blitt Norges nest største regnskapsbedrift, skriver Adresseavisen.

– Jeg går fra å lede 35 til 500 årsverk. Regnskapshuset har en tredel av alle ansatte i hele Sparebank 1 SMN konsernet, sier Nypan til Adressa.

– Bransjen er i endring, og det har vært nødvendig å konsolidere med færre men større enheter. Det har også vært foretatt store teknologiske investeringer, og bransjens fokus er flyttet fra manuell regnskapsproduksjon over til å fungere som en rådgiver og sparringspartner for kundene. For å fremstå med autoritet på rådgivningsfeltet så er man avhengig av et stort selskap. Det lokale fokuset har likevel vært en suksessfaktor, så den geografiske nærheten vil fortsatt være viktig fremover, fortsetter Nypan.

I 2019 hadde Regnskapshuset et årsresultat etter skatt på 83 millioner kroner.

Mer fra FinansWatch

Tryg inngår forlik i underslagssak

I en underslagssak har Sandberg revisjon, On time regnskap, regnskapskonsulent Johnsgaard og Gjensidige forsikring inngått forlik med Tryg forsikring før saken kom opp i Oslo tingrett.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch