FinansWatch

Bank

OBOS-banken jakter ny administrerende direktør

Administrerende direktør i OBOS-banken, Marit Midttun, skal over i stillingen som leder av compliace for hele Obos BBL. Nå har banken lyst ut stillingen og er på jakt etter en etterfølger.

Sparebanken Vest: – Vi har hatt suksess med å bygge et sterkt IT-miljø under eget tak

I en periode der mange konkurrenter valgte å outsource IT til lavkostland, tok Sparebanken Vest et strategisk valg og bygget opp sitt eget IT- og utviklingsmiljø internt. – Jeg vil ikke dra det så langt som å si at vi er en IT-bedrift som driver med bank, men det er blitt en langt mer likevektig prioritering, sier Bjørg Marit Eknes, konserndirektør for innovasjon og kundeopplevelse, til FinansWatch.

Håp om økonomisk oppsving i 2021

Statsminister Erna Solberg (H) tror norsk økonomi kan komme sterkt tilbake når effekten av vaksinasjon slår inn. Tømming av bankinnskudd er en av effektene statministeren tror vil komme.

Lokalbank fornøyd med Eikas «gamle» kjernebankpartner

Bankene som trer ut av Eika Aliansen blir sittende igjen med kjernebanksystemet SDC mens Eika velger Tieto. – Det at Eika, med en avvikende strategi i forhold til SDC, trer ut, vil forenkle og ta ned SDCs kostnader, sier styreleder Bjørn Asle Hynne.

finanswatch no desktop trial banner.jpg

Siste Nytt

Stillinger

Se flere

Se flere