FinansWatch

Lunar skal bruke sommeren for å rigge seg mot norske småbedrifter

Selv om oppkjøpet av Instabank lar vente på seg fortsetter arbeidet for Lunar i Norge. Nå gjør digitalbanken seg klar for bedriftsmarkedet.

Norgessjef Eilin Schjetne i Lunar Bank. | Foto: Lunar Bank

Den danske digitalbanken Lunar fikk «nei» fra Finanstilsynet om å kjøpe norske Instabank, og fikk beskjed om å hente mer kapital. Det klarte ikke banken, men Lunar sier de fortsatt jobber med å innhente nok kapital til å gjennomgå kjøpet.

Samtidig skal Lunar etter hvert lansere flere produkter i det norske markedet. I et intervju med nettavisen Shifter forteller norgessjef Eilin Schjetne om arbeidet som nå gjøres før de lanserer bankløsninger for småbedrifter her i Norge.

I juli skal Lunar i gang med å få inn de første kundene og betatestene, og målgruppen vil være enkeltmannsforetak, før det etter hvert skal bli bedrifter med opptil ni ansatte. Og Lunar skal tilby både dagligbanktjenester og en checkout-løsning.

– Vi tror det vil kunne gi en virkelig verdi for småbedriftene å få både bank og checkout i en integrert løsning. Det er det ikke mange som kan tilby, sier Schjetne til Shifter.

Norgessjefen påpeker også til avisen at lanseringen vil finne sted uavhengig av hvordan det går med Instabank.

Dansk bankforsker tror Lunar vil få det tøft med oppkjøpsplanene

Instabank: – Vi er overrasket

Lunars kjøp av Instabank stopper opp

Mer fra FinansWatch

Gjensidige med eierskifteforsikring på bil

Forsikringsselskapet følger etter eierskifteforsikring på bolig, og tilbyr nå en pilot til utvalgte bilforhandlere som skal sikre handelen fra forhandler til privatpersoner.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch