FinansWatch

Watch Media øker investeringen i Norge

Med en kapitaltilførsel på 26 millioner kroner øker Watch Media nå innsatsen i den norske mediebransjen. Planen er å introdusere flere nisjemedier i Norge.

Anders Heering, adm. dir. i Watch Media som gir ut FinansWatch, EiendomsWatch og AdvokatWatch i Norge. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard

Mediehuset Watch Media, som blant annet gir ut FinansWatch, øker sin investering i Norge. En kapitaltilførsel på i første omgang 26 millioner kroner skal sikre videre utvikling av selskapets eksisterende nisjemedier samt etablering av nye.

– Vi er svært fornøyde med utviklingen i Norge og den mottakelsen våre medier har fått i markedet. Vi er ydmyke overfor at vi fremdeles skal jobbe hardt med å fortsette å utvikle våre posisjoner, men vi har også fått bekreftet at konseptet vårt er berettiget, sier Anders Heering, administrerende direktør i Watch Media.

Watch Media lanserte FinansWatch i fjor, som sitt første medie i Norge. Etter sommeren ble også EiendomsWatch og AdvokatWatch lansert. Ifølge Anders Heering har mediehuset fått blod på tann.

– Vi har lyst på mer og det er ingen hemmelighet at det krever investeringer å bygge opp abonnementsbaserte kvalitetsmedier. Derfor tilfører vi nå vår norske virksomhet mer kapital og er klare til å investere ytterligere om nødvendig, sier Heering, som på nåværende tidspunkt ikke ønsker å avsløre selskapets konkrete planer.

Watch Media er et datterselskap av Watch Medier som er eid av Danmarks største avishus, JP/Politikens Hus. Watch Medier ble etablert i 2011 og gir ut 16 digitale nisjemedier i Danmark, hvor redaksjonen har utviklet seg til å være Danmarks største næringslivsredaksjon. Mediehuset gir i tillegg ut FinanzBusiness og Versicherungsmonitor i Tyskland.

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch