Helse-selskap skal samarbeide med Nets Group

Nordhealth har inngått partnerskap med betalingsleverandøren Nets.
Børsnoterte Nordhealth, leverer skybasert programvare til praksisstyring for veterinærer og terapeuter. | Foto: iStock
Børsnoterte Nordhealth, leverer skybasert programvare til praksisstyring for veterinærer og terapeuter. | Foto: iStock

Børsnoterte Nordhealth, som er en leverandør av skybasert programvare til praksisstyring for veterinærer og terapeuter, har signert en avtale med Nets om å tilby klinikker muligheten til å behandle betalinger sømløst.

Kunder vil fortsatt fritt kunne velge betalingsleverandør, men selskapene mener avtalen kan øke fleksibiliteten til de 5800 klinikkene som Nordhealth betjener i Norden.

– Nordhealth tar sikte på å tilby sømløse, integrerte og enhetlige betalingstjenester som møter kundenes økende behov for finansielle tjenester gjennom Nordhealth Pay, sier Charles MacBain, administrerende direktør i Nordhealth, i en pressemelding.

– Vi er veldig begeistret over å fortsette vår vekststrategi for å gjøre ledende europeiske SaaS-selskaper i stand til å tilby sømløse, enhetlige betalinger til kundene sine, og vi er glade for å ønske Nordhealth velkommen som en partner, uttaler Lars Volker Hansen, som er head of Partner Sales, Nordics, i Nets.

Norske Neonomics får global avtale med Huawei 

Lager enkel løsning for betaling på nett: – Vi ser at 10 prosent av handel på nett avbrytes på grunn av kompliserte betalingsløsninger 

Digitale sentralbankpenger kan frata bankene mye av kontrollen de har i dag 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også