FinansWatch får ny søsteravis

Watch Media lanserer snart AdvokatWatch, som vil følge personer og virksomheter i den norske advokatbransjen tett.
Redaktør i AdvokatWatch Stian Olsen. | Foto: PR/Watch Medier
Redaktør i AdvokatWatch Stian Olsen. | Foto: PR/Watch Medier

Den norske advokatbransjen får i fremtiden en skjerpet journalistisk dekning når Watch Media i høst lanserer bransjemediet AdvokatWatch, som vil gå tett på virksomheter og nøkkelpersoner i bransjen.

– Advokatbransjen er en uhyre viktig del av norsk næringsliv, og vi ser et stort potensiale i en uavhengig og ambisiøs redaksjonell nettavis, som tar bransjen på alvor. Som med våre andre medier vil fokus være på business-delen, og vi vil skrive om alt fra strategi, konkurranse og resultater til bransjeglidning, rammevilkår og jobbskifter, sier Watch Medias internasjonale redaktør, Rasmus Emborg.

Watch Media er eid av JP/Politikens Hus, og AdvokatWatch blir Watch Medias tredje bransjeavis i Norge. I april i fjor ble FinansWatch lansert i Norge, og nylig gikk startskuddet for EiendomsWatch. Watch Media driver også 15 bransjemedier i Danmark, inkludert søsteravisen AdvokatWatch, samt FinanzBusiness i Tyskland.

AdvokatWatchs redaksjon holder til sentralt i Oslo sammen med FinansWatch og EiendomsWatch. Her skal den nye nettavisen servere eksklusive nyheter fra advokatbransjen samt gi et overblikk over de viktigste historiene i bransjen. I tillegg skal AdvokatWatch dekke revisorbransjen, hvor de største revisorselskapene også har egne advokatvirksomheter.

AdvokatWatch ledes av Stian Olsen, 43, som i flere år jobbet i bransjeavisen iLaks, før han meldte overgang til Watch Media tidligere i år. Olsen har også en bachelor i journalistikk fra Høgskolen i Oslo og Akershus (i dag OsloMet).

– Vi skal dekke personene og selskapene i advokatbransjen bredt, og ikke minst være tett på. Bransjen er veldig interessant, og vår ambisjon er å styrke dekningen ved å gi våre lesere eksklusive nyheter samt et overblikk over de viktigste historiene i bransjen. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Olsen.

Allerede nå kan du melde deg på AdvokatWatch sitt gratis og uforpliktende nyhetsbrev her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også