FinansWatch

FinansWatch får ny søsteravis

Watch Media lanserer snart AdvokatWatch, som vil følge personer og virksomheter i den norske advokatbransjen tett.

Redaktør i AdvokatWatch Stian Olsen. | Foto: PR/Watch Medier

Den norske advokatbransjen får i fremtiden en skjerpet journalistisk dekning når Watch Media i høst lanserer bransjemediet AdvokatWatch, som vil gå tett på virksomheter og nøkkelpersoner i bransjen.

– Advokatbransjen er en uhyre viktig del av norsk næringsliv, og vi ser et stort potensiale i en uavhengig og ambisiøs redaksjonell nettavis, som tar bransjen på alvor. Som med våre andre medier vil fokus være på business-delen, og vi vil skrive om alt fra strategi, konkurranse og resultater til bransjeglidning, rammevilkår og jobbskifter, sier Watch Medias internasjonale redaktør, Rasmus Emborg.

Watch Media er eid av JP/Politikens Hus, og AdvokatWatch blir Watch Medias tredje bransjeavis i Norge. I april i fjor ble FinansWatch lansert i Norge, og nylig gikk startskuddet for EiendomsWatch. Watch Media driver også 15 bransjemedier i Danmark, inkludert søsteravisen AdvokatWatch, samt FinanzBusiness i Tyskland.

AdvokatWatchs redaksjon holder til sentralt i Oslo sammen med FinansWatch og EiendomsWatch. Her skal den nye nettavisen servere eksklusive nyheter fra advokatbransjen samt gi et overblikk over de viktigste historiene i bransjen. I tillegg skal AdvokatWatch dekke revisorbransjen, hvor de største revisorselskapene også har egne advokatvirksomheter.

AdvokatWatch ledes av Stian Olsen, 43, som i flere år jobbet i bransjeavisen iLaks, før han meldte overgang til Watch Media tidligere i år. Olsen har også en bachelor i journalistikk fra Høgskolen i Oslo og Akershus (i dag OsloMet).

– Vi skal dekke personene og selskapene i advokatbransjen bredt, og ikke minst være tett på. Bransjen er veldig interessant, og vår ambisjon er å styrke dekningen ved å gi våre lesere eksklusive nyheter samt et overblikk over de viktigste historiene i bransjen. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Olsen.

Allerede nå kan du melde deg på AdvokatWatch sitt gratis og uforpliktende nyhetsbrev her.

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch