FinansWatch

Klaus Holse blir styreleder i Tink

– Tink har bygget et fenomenalt team med noen av de smarteste hodene i bransjen, sier Klaus Holse, som er administrerende direktør i SimCorp.

Dansken Klaus Holse er valgt som styreleder i Tink. | Foto: PR/Simcorp

Tink skriver i en pressemelding at danske Klaus Holse er valgt som styrelder 11. november.

Klaus Holse er administrerende direktør i SimCorp. Før dette var han 11 år i Microsoft, sist som konserndirektør for Vest Europa. Holse har også vært adminstrerende direktør hos Internet Ventures Scandinavia and senior konserndirektør hos Oracle Corp.

– Tink leverer aggregerte kunde- og transaksjonsdata og betalingsløsninger til europeiske finansselskaper. De har bygget et unikt sett med produkter som låser opp verdien i økonomiske data til fordel for finansinstitusjoner, fintechs, startups og deres sluttbrukere. Tink har bygget et fenomenalt team med noen av de smarteste hodene i bransjen. Deres ambisjoner og lidenskap gjorde at jeg hadde lyst til å være en del av Tink-reisen, forteller Klaus Holse i en pressemelding.

– Klaus har 25 år erfaring fra globale selskaper. Hans kunnskap om teknologi og erfaring med å bygge relasjoner med finansselskaper er utrolig verdifull for Tink, sier Daniel Kjellén, som er en av grunnleggerne og adminstrerende direktør hos Tink.

Eedenbull vokser internasjonalt og skal hente 60 millioner i emisjon 

Danske medier: – Nets kan prises til 40 milliarder 

Nordic API så tidlig at det ville bli kamp om SMB-kundene

Neonomics vil bli knutepunktet i PSD2-racet: – Visjonen er å bli en «Appstore for banking»

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch