Klaus Holse blir styreleder i Tink

– Tink har bygget et fenomenalt team med noen av de smarteste hodene i bransjen, sier Klaus Holse, som er administrerende direktør i SimCorp.
Dansken Klaus Holse er valgt som styreleder i Tink. | Foto: PR/Simcorp
Dansken Klaus Holse er valgt som styreleder i Tink. | Foto: PR/Simcorp

Tink skriver i en pressemelding at danske Klaus Holse er valgt som styrelder 11. november.

Klaus Holse er administrerende direktør i SimCorp. Før dette var han 11 år i Microsoft, sist som konserndirektør for Vest Europa. Holse har også vært adminstrerende direktør hos Internet Ventures Scandinavia and senior konserndirektør hos Oracle Corp.

– Tink leverer aggregerte kunde- og transaksjonsdata og betalingsløsninger til europeiske finansselskaper. De har bygget et unikt sett med produkter som låser opp verdien i økonomiske data til fordel for finansinstitusjoner, fintechs, startups og deres sluttbrukere. Tink har bygget et fenomenalt team med noen av de smarteste hodene i bransjen. Deres ambisjoner og lidenskap gjorde at jeg hadde lyst til å være en del av Tink-reisen, forteller Klaus Holse i en pressemelding.

– Klaus har 25 år erfaring fra globale selskaper. Hans kunnskap om teknologi og erfaring med å bygge relasjoner med finansselskaper er utrolig verdifull for Tink, sier Daniel Kjellén, som er en av grunnleggerne og adminstrerende direktør hos Tink.

Eedenbull vokser internasjonalt og skal hente 60 millioner i emisjon 

Danske medier: – Nets kan prises til 40 milliarder 

Nordic API så tidlig at det ville bli kamp om SMB-kundene

Neonomics vil bli knutepunktet i PSD2-racet: – Visjonen er å bli en «Appstore for banking»

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også