FinansWatch

Takket nei til Goldman Sachs og startet hos DNB

Da det svingte som verst i aksjemarkedet denne våren ledet Mathilde Nordby Jensen (27) aksjehandler for 20 milliarder kroner hver dag.

Illustrasjonsbilde.

Mathilde Nordby Jensen skulle egentlig tilbringe et år hos Goldman Sachs, men søkte i stedet på en stilling som juniortrader i DNB.

– I stillingen sto det krav om en master, spesialisering i statistikk og gjerne to-tre års arbeidserfaring innenfor aksjer og så videre. Det var en rekke med ting som gjorde at jeg ikke var kvalifisert, sier Mathilde Nordby Jensen, tradingsjef i DNB Asset Management, til Dagens Næringsliv.

Nordby fikk likevel jobben og da takket hun takket nei til Goldman Sachs og startet i jobben hos DNB, bare 22 år gammel.

Til daglig leder hun aksjehandler for  flere milliarder kroner. I februar og mars opplevde de en tidobling av handelsvolumet:

– Som en trader så har dette vært en «once-in-a-lifetime experience.» Markedets svingninger i februar og mars, den volatiliteten og likviditeten, var helt vanvittig, sier hun til avisen.

I Skue Sparebank har de tro på den gode, gammeldagse telefonsamtalen 

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch