FinansWatch

Nordea Liv uenig med Finans Norge om videre utredning av Egen pensjonskonto

EGEN PENSJONSKONTO: – Det er fullt mulig å løse massefullmakt innenfor reglene om personvern og andre juridiske problemstillinger. Nordea Liv har tro på at markedskreftene og konkurranse gir kunder de beste løsningene, sier Vibeke Siljan Krohn, viseadministrerende direktør i Nordea Liv.

Vibeke Siljan Krohn, konstituert administrerende direktør i Nordea Liv, mener det ikke er behov for videre utredning av bruk av massefullmakt og innkjøpsfelleskap.

Egen pensjonskonto står på trappene for 2021, men veien dit viser seg å være lang. Finans Norge har bedt Finansdepartementet utrede bruk av massefullmakt og innkjøpsfelleskap knyttet til  Egen pensjonskonto. I notatet sendt fra Finans Norge til Finansdepartementet fremkommer det at ett selskap i gjennomføringsgruppen er uenig og mener at  «konkurranse gir sluttkunden best mulig løsning og pris (...) og en mulig begrensning i bruk av fullmakter kan hindre konkurranse (...).»

– For oss i Nordea Liv handler Egen Pensjonskonto om å gjøre pensjon enkelt og engasjerende for kundene våre. Vi er opptatt av å lage gode digitale løsninger, slik at kundene våre enkelt forstår hva de får i pensjon og hvordan de kan påvirke sin egen pensjon skulle de ønske det, sier Vibeke Siljan Krohn, viseadministrerende direktør i Nordea Liv til FinansWatch og fortsetter:

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

– Bulder Bank skal alltid vera ein utfordrar

– Vi skal halde på utfordrarposisjonen og vil heile tida søkje etter nye måtar og løyse kundane sine utfordringar på, seier direktør i Bulder Bank, Torvald Kvamme, til FinansWatch.

– Det har vært et sterkt kvartal

Det var en svært fornøyd konsernsjef som la fram kvartalsresultatene til Sparebank 1 SMN i går. – Av sparebankene tror jeg vi topper avkastningstabellen, sa Jan-Frode Janson.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch