FinansWatch

Camilla Kamberg forlater fintech-bransjen

Går fra  stillingen som produkteier i ZTL til tilsvarende rolle i søppelteknologiselskapet WasteIQ. – Nå er ZTLs minimum viable product i markedet, og da kjennes det naturlig å bevege meg videre til litt mer upløyd mark igjen, sier hun.

Camilla Kamberg skal nå lede videreutviklingen av WasteIQ som produkteier gjennom rollen som partner i startup-fabrikken NEW & Company. | Foto: Privat

Camilla Kamberg forlater fintech-bransjen til fordel for søppelteknologi i WasteIQ, skriver Shifter.

– Jeg drives av å løse komplekse problemstillinger og å se at det er en bevegelse fremover mot mål. Det har jeg alltid gjort, sier hun.

ZTL ble etablert i 2018 av Andreas Bjerke og Stein Guldbransen. Ambisjonen var å bli et slags Klarna for bedrifter, gjennom å bygge en bankuavhengig plattform som kan integreres i for eksempel regnskapsystemer eller økonomisystemer.

ZTL fikk i april 2020 konsesjon fra Finanstilsynet . i tillegg til PSD2-lisenser for betalingsinitiering og kontoinformasjon, som tredje fintech-selskap i rekken etter Vipps og Neonomics.

Kamberg skal nå lede videreutviklingen av WasteIQ som produkteier gjennom rollen som partner i startup-fabrikken NEW & Company.

– Nå er ZTLs minimum viable product i markedet, og da kjennes det naturlig å bevege meg videre til litt mer upløyd mark igjen, sier Kamberg.

ZTL Payment Solution etterlyser sterkere virkemidler fra Finanstilsynet: – Det går for tregt 

Flere mister tålmodigheten: EBA gir bankene frist til å tilpasse seg PSD2-direktivet 

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch