FinansWatch

Økokrim anker lagmannsrettens frifinnelse

Økokrim anker nå lagmannsrettens frifinnelse av den tidligere aksjemegleren i Pareto Securities, Kjetil Sjursen. Det kan i ytterste fall føre til at lagmannsrettsdommen helt oppheves og at saken får en ny behandling.

Arkivbilde. Økokrim anker lagmannsrettens frifinnelse av den tidligere aksjemegleren i Pareto Securties, Kjetil Sjursen. | Foto: PR

Økokrim anker nå lagmannsrettens frifinnelse av den tidligere aksjemegleren i Pareto Securities, Kjetil Sjursen.

I en av Økokrims større straffesaker de siste årene har både tingretten og lagmannsretten slått fast at norske investorer ble bedratt på intrikat vis, indirekte via meglerbordet i Pareto Securities og stråselskaper i skatteparadis. Men hvem som deltok i bedrageriet, er fortsatt ikke endelig besvart. Det skriver Dagens Næringsliv.

Det kan i ytterste fall føre til at lagmannsrettsdommen helt oppheves og at saken får en ny behandling.

– Jeg er veldig overrasket over at Økokrim anker.  Vi vil jobbe videre med saken og legge ned de nødvendige ressursene for at den korrekte frikjennelsen fra lagmannsretten blir stående. Familien og jeg trodde at marerittet var over, men skal sammen mobilisere for at denne uvirkelige situasjonen tar slutt og at rettferdigheten vinner frem, sier Kjetil Sjursen til DN. 

 

Pareto kjøpte kriminalitetsforsikring som skulle dekke tap på 100 millioner kroner  

Pareto Securities saksøker tidligere ansatt stjernemegler 

Mer fra FinansWatch

Tryg inngår forlik i underslagssak

I en underslagssak har Sandberg revisjon, On time regnskap, regnskapskonsulent Johnsgaard og Gjensidige forsikring inngått forlik med Tryg forsikring før saken kom opp i Oslo tingrett.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch